top of page

Halkbank’s Technology based female Entrepreneur Award

2024-03-06

Dün İstanbul'da gerçekleşen, her şeyiyle inanılmaz olan bir törenle, Halkbank'ın Teknoloji Tabanlı Kadın Girişimci ödülünü aldığımı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.


Türkiyede, bir kadın olarak, özellikle teknoloji alanında değişikliğe öncülük etmekten gurur duyuyorum. Ülkemde kadın girişimciler, adil ve eşitlikçi çalışma ortamları yaratarak, ekonomik fırsatlar oluşturma konusunda giderek daha fazla sorumluluk üstleniyor ve gelecekte daha da fazlasını başaracağız.


Bu ödülü, çok büyük sorumluluklar alan, sürekli öğrenen, gelişen, büyüyen ekibimiz kazandı. Hepinizle gurur duyuyorum. Bana her gün ilham veriyorsunuz. Teşekkürler!


Halk Bankası'na ve son birkaç hafta boyunca bu yolculuğun her adımını organize eden, destekleyen ve elimizden tutan profesyonellerden oluşan harika ekibe teşekkür etmek istiyorum.


I am overjoyed to share that I received Halkbank’s Technology based female Entrepreneur award yesterday at an incredible ceremony in Istanbul.


As a woman in Turkiye, I am proud to be pioneering change especially in the field of technology. Woman entrepreneurs in my country are taking more and more responsibility for creating fair, equitable work environments and economic opportunities. And, in the near future, we will achieve even more.


This award is a win for our team, HSB Solutions, which takes enormous responsibilities, constantly learning, developing and growing. I am proud of all of us. You inspire me everyday. Thank you!


I want to thank Halk bank and the great team of professionals that organized, supported and held our hands every step of this journey over the last several weeks.

bottom of page